БФТ с уважение за подкрепата към реализацията на "Турнир на славата - H8S"

13.6.2024

Структурата на БФТ, винаги е показвала уважение и признателност към всички, които подпомагат популяризирането на масовия футбол в страната. Така се случи и тази вечер на вечеря, организирана от председателя на Общински съвет към Община Несебър, г-н Върбан Кръстев.

Президентът на БФТ, Димитър Николов изказа своята благодарност към г-н Върбан Кръстев и г-н Иван Илиев, за съдействието и подкрепата към реализацията на "Турнир на славата - H8S", който стартира през уикенда в страхотната черноморска дестинация Обзор. "Златна топка" с автограф от легендата Христо Стоичков и подаръци от бранда H8S, в знак на признателност.

Интересът към футболното събитие е огромен. Награден фонд от 10 000 лева ще бъде разпределен измежду призовите 4-ри места в надпреварата. Футболния турнир "Турнир на славата - H8S" е пореден от поредицата инициативи по случай 30 години от "Лудото американско лято" и "Златната топка" на Христо Стоичков.

Футболните събития на БФТ се организирват в партньорство със "Зала на славата - Христо Стоичков" и H8S, спортния бранд на Камата.

"Лудото американско лято" САЩ 94
Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel