Ръководството на БФТ обяви стратегията си за 2024 година

8.5.2024

Стратегия:

Ръководството на БФТ представи част от стратегията си за утвърждаването и развитието на организацията и масовия футбол за 2024г. Сред тях приоритетни ще бъдат стремеж към градивност, както винаги до сега.

Социалната отговорност е един от приоритетите на БФТ, в новата Стратегия за устойчиво развитие. Сред ключовите такива на социалната стратегия е по-лесен достъп до футболните инициативи за млади хора, осигурявайки подкрепа от българските общини и бизнеса. Поставени цели от които вече е положена една добра основа, на която да се гради и развива организацията.

Спонсорството е една от най-ключовите стратегии за градивното развитие на спорта. Една от нашите цели е устойчиви и дългосрочни партньорства, създавайки платформа за привличане на все повече млади хора, подчертавайки техният ангажимент към спорта.

Аматьорския футбол е изправен пред огромни предизвикателства и от начина, по който се справи с тях, зависи неговото бъдеще. Ние, като организация сме готови да поемем своята отговорност и да поведем играта напред. Всяка структура е двигателят на промените и по тази причина реформата започва от нас. С изцяло нова структура, създаването на нови отдели и формулирането на стратегически цели, ние демонстрираме своята готовност да изнесем основната тежест на един процес, чиято крайна цел да удовлетвори най-вече почитателите на любимата ни футболна игра.

Партньорство:

Партньорствата са от ключова роля за развитието на спорта. Ние, като организация винаги сме се стремяли да създаваме добра среда и отразяване на нашите партньори. Предлагаме пакет от предложения за привличане на партньори, в подкрепа на нашите цели и прогресирането на играта:
Генерален партньор на БФТ
Основен партньор на БФТ
Партньор на БФТ

Предстоящи събития:

Като част от партньорството ние предлагаме на всички нива - от детски футболни събития до най-големите и мащабни футболни турнири на национално ниво.

Това включва събития като "Лятна купа 2024", която има за цел да реализира десет футболни турнира в десет български града. "Турнирът на славата. H8S Зала на славата - Христо Стоичков". Едно емблематично футболно събитие, подкрепено от най-голямата футболна легенда Христо Стоичков, неговата "Зала на славата - Христо Стоичков" и спортния му бранд H8S. Най-новата детска футболна инициатива на носителят на "Златната топка" Христо Стоичков, която се нарича "Христо Стоичков - пътят към звездите". Една инициатива за популяризирането на футболната игра, по случай 30 годишнината от спечелването на най-ценният футболен трофей - "Златната топка". "Коледен футболен турнир", който през изминалата година привлече за участие 32 отбора от цялата страна.

В партньорството включват всички събития на БФТ за календарната 2024г.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ФУТБОЛНО СЪБИТИЕ ПО ВАШ ИЗБОР!

Вярваме, че с настоящата Стратегия за развитието и популяризирането на аматьорския футбол поставяме едно ново начало и ще дадем необходимия тласък за развитието на играта. Чувствайте се поканени да участвате!

С уважение,

Димитър Николов

Президент БФТ

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel