Борислав Борисов: "В този квалитетен турнир очаквам да властва феърплея"

19.2.2024

"Моето най-голямо желание е да властва феърплея на този квалитетен турнир. Нашите основни цели са новите приятелства и положителните емоции, това доставят, като удоволствие изживяването на подобни футболни състезания. Естествено купата също би ни доставила удоволствие, като се има в предвид участието на внушителните 32 отбора и близо 400 състезатели.

Барселона от Козлодуй не скри своята амбиция за спечелването на трофея.

Както казах, моето основно желание е да има феърплей, такова, каквото винаги е имало на турнирите на БФТ. Страхотно впечатление прави, че организаторите са се погрижили на събитието да има охрана, медицински екип и линейка. Сигурността и здравето на всички състезатели са най-важното нещо.

Очакваме също, съдиите да бъдат стриктни, решителни и категорични. Апелирам към организаторите при спорни моменти да се преглеждат записите от видео излъчването на срещите, за да може да се установи в реално време спорната ситуация. Всяко неволно, грешно отсъждане обезверява футболистите и променят дадения двубой.

Всеки отбор заслужава своя шанс за спечелването на купата в този невероятен турнир. Пожелавам здраве и успех на всеки отбор, който заслужава да бъде шампион."

Това, заяви мениджърът на Барселона - Козлодуй, Борислав Борисов.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel