Фирма "Илина" ООД става част от партньорите на БФТ

4.12.2023

За нас е истинско удоволствие да приветстваме фирма "Илина" ООД, като част от нашите партньори за предстоящия футболен турнир "Real Sport Cup".

Фирма "Илина" е:

Съсредоточена предимно в изработката и монтажа на вътрешни и външни слънцезащитни продукти. Но това е само началото. Днес дейността и е специализирана в производство и дистрибуция на Алуминиева и ПВЦ дограма, щори, сенници, охранителни ролетки, гаражни врати, окачени фасади и композитни панели „Еталбонд”.

В рамките на няколко години фирмата успява да изгради стабилен и отговорен екип. Разширихме производствената база, стъпихме на местния пазар като конкурентна фирма и успяхме да разширим вътрешния си пазар и в други градове извън територията на Плевен.

В резултат на постоянния стремеж на младия и амбициозен екип към постигане на най-високо качество при производството на щори и дограма на 17.12.2008 г. фирма “Илина” беше успешно сертифицирана по системата за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2008.

Реализираните обекти до сега са както малки и средни клиенти, така и обекти, реализирани със съдействието на големи строителни фирми.

Към настоящия момент фирма ИЛИНА работи паралелно на българския пазар, както и реализира договори за износ на продукция за Франция, Италия и Англия, Белгия, Холандия.

Фирма „ИЛИНА” получи отличие за най-успешно строителствено присъствие на европейския пазар през 2012 г. Грамота бе връчена от кмета на гр. Плевен Проф. Д-р Димитър Стойков, по време на традиционния благотворителен бал „Бизнесмен и Инвеститор на годината”.

Признанието за младия екип на „ИЛИНА”, идва в една трудна година и в конкуренцията на още 38 фирми. Критерий за успеха са направените инвестиции, увеличения брой работни места и доволните клиенти.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel