МФК Балерини триумфира в "Турнир на славата - H8S"

18.6.2024

От 14 до 17 юни в Обзор бе проведено второто издание на футболния турнир, под егидата на футболната легенда Христо Стоичков. "Турнир на славата - H8S" събра 16 от елита на България във футболно съревнование, за определянето на големия шампион на България. Футболния турнир имаше от всичко. Футбол, забавления, адреналин, заряд, много усмивки и нови приятелства.

Големия шампион на България е МФК Балерини от Варна, които се наложи във финалната среща над столичаните Creating.bg след нулево реми в редовното време и победа с дузпи. Две трети места в надпреварата, сред които се наредиха отборите на Диаблос от Градежница и Efbet от Плевен. Шампионите МФК Балерини вдигнаха трофея в надпреварата и паричния чек от 5 000 лева на бляскава церемония в анфитеатър Обзор, в присъствието на всички състезатели в турнира. Вицешампионите от Creating.bg спечелиха купата за 2-ро място и паричен чек на стойност 2 000 лева. Бронзовите ни медалисти от Диаблос и Efbet взеха купите за 3-то място и парични чекове на стойност по 1 500 лева. Призовите места получиха анцузи, топки и шапки, подаръци от 8hristo.com бранда на легендата.

Илинден boys от Плевен са шампион на "поток 2", след победа с 2:1 над Grey Goose от Варна, печелейки фланелки от най-новата колекция на 8hristo.com. Всички отбори взели участие в турнира бяха отличени с почетни купи за участие. Награди от бранда на Камата имаше за всички призьори в надпреварата, подарък от lotus-sport имаше за най-добрия футболист в турнира, както и ваучери за отстъпка на бранда.

Футболния турнир "Турнир на славата - H8S" е по случай 30 годишнината от "лудото американско лято" в САЩ 94 и "Златната топка" на световната футболна легенда Христо Стоичков, който бе реализиран в партньорство със "Зала на славата - Христо Стоичков", H8S, община Несебър и кметство Обзор.

Организаторите на турнира обявиха футболната инициатива за традиция, която ще може да очаквате с нетърпение през следващото лято 2025г.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel