Пеловски пантери спечелиха трофея на "Лятна купа 2024" в Искър

8.7.2024

В съботния ден на 6-ти юли се състоя поредния футболен турнир от "Лятна купа 2024" на БФТ в Искър. Осем отбора съставени изцяло от състезатели на територията на Община Искър се включиха в надпреварата, в спор за шампионската купа и двете квоти даващи право на участие в големия финал на инициативата.

Шампион на турнира е отбора на Пеловските пантери, които се наложиха с 3:1 над ФК Венци във финалната среща. На 3-то място се класираха Хамалите, които спечелиха бронзовите медали, след победа с дузпи над Juniors в двубоя определящ купата за 3-то място.

Призовите места в надпреварата получиха купи, медали. За победителите в индивидуалните отличия имаше подаръци от 8hristo.com и lotus-sport.bg. Специални сантиментални подаръци бяха осигурени от "Зала на славата - Христо Стоичков".

Наградите на турнира връчи инж. Иван Йолов, кмет на Община Искър. Ръководството на БФТ изказва своята благодарност към инж. Йолов за съдействието и подкрепата към реализацията на събитието.

Специалната фланелка от новата колекция "САЩ 94" от бранда на Камата и "Златна топка" получи за подарък инж. Иван Йолов

Футболните инициативи на БФТ са в чест на 30 годишнината от САЩ 94 и "Златната топка" на футболната ни легенда Христо Стоичков.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel