Стоян Жеков, мениджър на големия шампион МФК Балерини: "Голяма сила е отборния дух"

24.6.2024

Потърсихме Стоян Жеков, мениджър и треньор на големия шампион на България - МФК Балерини, които триумфираха в "Турнир на славата - H8S", грабвайки голямата награда от 5000 лв. и анцузи от бранда на Камата.

"Дни след турнира, когато е спаднал емоционалния връх и можем да си направим реална равносметка, оценяваме каква сила е отборния дух във футбола, като цяло в отборните спортове. Всеки в нашия отбор даваше всичко от себе си, да спазва игровите ни принципи и беше готов на саможертва за останалите в отбора. Сега сме изключително удовлетворени от постигнатото, готови сме за нови предизвикателства. През цялото време на турнира бяхме наясно, че няма да ни е лесно, но имахме увереност от самото начало. Изиграхме 6 двубоя срещу добри отбори, в такива турнири често се оказва, че имаш един мач, който ти е "Рубикон". В този турнир нашия "Рубикон" се оказа полуфиналната среща, когато губехме в 3-та минута с 0:2, след това нашия вратар получи контузия и се наложи да довършим турнира с полеви играч. Благодарение на отборния дух и непримиримостта ни стигнахме до успеха.

От тук нататък ще гледаме само напред, към бъдещо развитие на отбора. Ще надградим организационно и спортно-технически, продължавайки възходящата линия на развитие. Моите поздравления за организацията на турнира, нямахме съмнения, че всичко ще е на ниво топ. Точно поради този факт заявихме участие, като очакванията ни се оправдаха. Продължавайте със същия ентусиазъм да работите и да се развивате. За мен е удоволствие да участвам в турнир, на който емблема е най-великия футболист на България. Уверих се, че организацията, която организира турнира работи с цел да го развива и следващите години ще допринесе за неговото развитието, както и играта минифутбол.", това, заяви Стоян Жеков, мениджър на носителят на шампионския трофей на България от "Турнир на славата - H8S"

МФК Балерини обра наградите на церемонията на "Турнир на славата - H8S"
Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel