Voss от Ловеч вдигна трофея "Национална купа 3-ти март"

4.3.2024

Националната купа 3-ти март отпътува за града на "люляците". Voss спечели големия трофей и грабна паричния чек от 1 000 лв. Ловечкия тим извоюва титлата след епична битка на финала на турнира срещу Барселона от Козлодуй с резултат 3:2. На трето място завършиха два плевенски тима Илинден и Интер Карс, които спечелиха бронзовите места в надпреварата.

Voss от Ловеч грабна големия трофей в града на Панорамата

32 отбора от цялата страна се впуснаха в мащабния турнир на БФТ, през изминалия уикенд в Плевен. Събитието бе по случай Националния празник 3-ти март, подкрепено от Община Плевен и легендарната 8-ца на световния футбол Христо Стоичков, неговия бранд H8S и "Залата на славата. Христо Стоичков."

Барселона Козлодуй, изгуби епичния финал, но спечели сърцата на публиката

Илинден и Интер Карс от Плевен се представиха страхотно, като малшанс и рулетка с дузпи им попречи да намерят своето място във финала на турнира.

Илинден - бронзов медалист
Интер Карс с бронзовите медали

Организаторите се бяха погрижили за страхотната визия за церемонията по награждаването на турнира. Официални гости на събитието бяха д-р Валентин Христов, кмет на Община Плевен, Доц. Иван Малкодански, председател на Общински съвет - Плевен, Емил Шишманов, общински съветник и член на спортната комисия към Общинки съвет - Плевен и Георги Патриков, представител на бизнеса, които връчиха наградите на турнира.

"Национална купа 3-ти март"
Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel